ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

2 Φεβ 2023

Η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν θέλει να πάει «μία γενιά πίσω την Ρωσία» – Στο Κίεβο όμως μιλούν για ρωσική επίθεση των 500.000!


Η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν θέλει να πάει «μία γενιά πίσω την Ρωσία» – Στο Κίεβο όμως μιλούν για ρωσική επίθεση των 500.000!


Καμία δήλωση από την πρόεδρο της Κομισιόν για τους βασανισμούς πολιτών από το καθεστώς Ζελένσκι χωρίς δίκες.

ια νέα μεγάλη επίθεση της Ρωσίας, που ενδέχεται να ξεκινήσει στις 24 Φεβρουαρίου, προειδοποίησε σε ένα δραματικό μήνυμα ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Ολεξίι Ρεσνίκοφ την ίδια στιγμή που η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν πιστεύει ότι οι κυρώσεις της ΕΕ θα πάνε μια γενιά πίσω την Ρωσία.

Πάντως στο Κίεβο περιμένουν πολλά όπλα αλλιώς δεν θα μπορέσουν να αντέξουν αν υλοποιηθεί η νέα κολοσσιαία ρωσική επίθεση η οποία όπως λένε θα γίνει στις 24 Φεβρουραρίου καθώς είναι η επέτειος της επίθεσης των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με το BBC, υποστήριξε επίσης ότι η Μόσχα έχει κινητοποιήσει περίπου 500.000 στρατιώτες που θα προστεθούν στην “κινητοποίηση” 300.000 στρατευμένων, όπως διέταξε τον Σεπτέμβριο ο Βλαντιμίρ Πούτιν για τη διασφάλιση της “εδαφικής ακεραιότητας”.

Ίσως αυτό είναι το… κάτι παραπάνω που δήλωσε σήμερα ο Β.Πούτιν σε απάντηση της απόφασης των ευρωπαϊκών χωρών να στείλουν άρματα μάχης στην Ουκρανία.

 “Εξάλλου, η Μόσχα γιορτάζει την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στις 23 Φεβρουαρίου”, πρόσθεσε ο Ουκρανός υπουργός Άυνας, μιλώντας στο γαλλικό δίκτυο BFM, καθώς βρίσκεται στη Γαλλία για να συνάψει συμφωνία για την αγορά πρόσθετων ραντάρ αεράμυνας MG-200.

“Ο μόνος τρόπος να σταματήσει η ρωσική τρομοκρατία είναι να νικήσουμε”, έγραψε στο μεταξύ ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπενθυμίζοντας ότι αναμένει από τη Δύση “τανκς, μαχητικά αεροσκάφη και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς”.

Η Ουκρανία ανανέωσε πρόσφατα τις απαιτήσεις του για μαχητικά αεροσκάφη αφού η Γερμανία, οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο συμφώνησαν να τους στείλουν άρματα μάχης.

Την ίδια στιγμή η Φον ντερ Λάιεν μιλώντας σαν να είναι αρχηγός όλων των Ευρωπαίων πολιτών, είπε πως η ΕΕ θα έχει έτοιμο ένα νέο πακέτο κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας για τις 24 Φεβρουαρίου που μαζί με τα προηγούμενα πακέτα θα πάνε την Ρωσία μία γενιά πίσω, οξύνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την ρητορική χωρίς να σκέφτεται τυχόν επιπτώσεις κατά των κρατών μελών όμως.

“Κάνουμε τον (Ρώσο πρόεδρο) Βλαντίμιρ Πούτιν να πληρώσει για τον φρικτό πόλεμό του”, είπε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη συνέντευξη Τύπου με τον Ουκρανό πρόεδρο. “Η Ρωσία πληρώνει βαρύ τίμημα καθώς οι κυρώσεις μας διαβρώνουν την οικονομία της, πηγαίνοντάς την πίσω μία γενιά”.

“Θα συνεχίσουμε να ανεβάζουμε κι άλλο την πίεση”, είπε.

Βέβαια οι εικόνες της συμπεριφοράς συλληφθέντων Ουκρανών από τις δυνάμεις του καθεστώτος Ζελένσκι μάλλον δεν φτάνουν στα μάτια της Ούρσουλας που μιλά για ανθρωπισμό, καθώς με μόνο απλές καταγγελίες οι Ουκρανοί του Ζελένσκι συλλαμβάνουν και βασανίζουν πολίτες κατηγορούμενοι για φιλορωσικά αισθήματα.

 

https://twitter.com/NWBurdel/status/1620897783770390530 

 

 



ΠΗΓΗ: https://www.pronews.gr



Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ⬇️



Ακολουθήστε μας στο TikTok

@Thetis.600 TikTok @Thetis.600

Post Top Ad